Dízeladagoló és Dízelmotor Javítók Szakmai Egyesületének hivatalos honlapja
9023 Győr, Csaba utca 21.
Czékmány József + 36 30 946 4474
Egyesületi nap kezdése: 09:00 - 17:00

Adatkezelési nyilatkozat (Frissítse adatait!)

Tisztelt Tagtársunk!

Az érvényben lévő európai szabályozás (GDPR) értelmében csak akkor kezelhetjük adatait és küldhetjük a Dízel Egyesületi Hírlevelet Önnek, ha ehhez hozzájárulását adja.

Bízunk benne, hogy tagsága hasznos az Ön számára és továbbra is tagjaink között tudhatjuk.

Amennyiben továbbra is szeretne tőlünk hasonló témájú információkat (hírlevél, értesítések rendezvényekről és egyesületi eseményekről) kapni, kérem frissítse adatait és engedélyezze azok kezelését.

Felhívjuk figyelmét, hogy Önnek bármikor lehetősége van leiratkozni hírlevelünkről, a tőlünk kapott e-mail alján található leiratkozás hivatkozásra kattintva, vagy írjon nekünk közvetlenül a info@dizelegyesulet.hu e-mail címre. Tájékoztatjuk, hogy az adatkezeléshez adott hozzájárulását ön bármikor visszavonhatja.

Joga van továbbá az Egyesület által kezelt adatairól tájékoztatást kérni, kérheti adatai helyesbítését, illetve törlését.

Az Egyesület harmadik fél részére az ön adatait nem továbbítja.

Az adatkezelés frissítésével elfogadja, hogy adatait a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetjük a jelen feltételeknek megfelelően.

Az adatkezelő: Dízeladagoló és Dízelmotor Javítók Szakmai Egyesülete.

Elérhetőségei: posta cím: 9023 Győr, Csaba utca 21.,

Czékmány József - elnök

Telefon:  + 36 30 946 4474

Email: info@dizelegyesulet.hu

Ugyanezen űrlap kitöltésével tud leiratkozni (Leiratkozom, kérem töröljenek - üzenet kiválasztásával).

error: Védett tartalom !!