Dízeladagoló és Dízelmotor Javítók Szakmai Egyesületének hivatalos honlapja
9023 Győr, Csaba utca 21.
Czékmány József + 36 30 946 4474
Egyesületi nap kezdése: 09:00 - 17:00
26 ápr 2024

Rekordhatékonyságú dízelmotort fejlesztettek Kínában

Sokan már temetik a dízelmotort legalábbis az utcai autóknál. Viszont még mindig vannak olyanok, akik látják benne a lehetőséget, fejlesztik. Ilyen a kínai Weichai Power is, akik rekordmagas hatékonyságot értek el egy újonnan fejlesztett dízelmotornál.

A cég kutatócsoportja nagyjából 500 napnyi folyamatos koncentrált munkát fektetett abba, hogy elérjék a lehető legjobb hatásfokot. Ennek érdekében optimalizálták az égést, amelyhez javítottak az üzemanyag ellátáson, a befecskendezésen és a levegőáramláson is. Végül finomítottak a dugattyúkon, gyűrűkön, hengeren és a kenésen is, hogy minél alacsonyabb súrlódás lépjen fel a motor működése közben.
Munka közben egy rakás szabadalmat, oltalmat jegyeztettek be és végül elkészült a motor, mely a jelenlegi átlag 45-46 százalékos termikus hatásfok helyett 53,09 százalék. Ezt a helyi belsőégésű motorok vizsgálatára szakosodott szervezeten túl több nemzetközileg elismert szervezet is igazolt, mint például a TÜV SÜD. Ezt azután érték el, hogy korábban már több alkalommal is állítottak fel rekordot dízelmotor termikus hatásfokára vonatkozóan. Ez az érték egyébként azt jelenti, hogy a keverék égési energiájából a motor hány százalékot alakít hasznos munkává.
A dízelmotor jövőjét illetően ígéretes a 8-9 százalékos hatásfok növekedés, ezt a Weichai Power pedig számokban is kifejezte. Számításaik szerint egy 250 ezer kilométert futott traktor élete során így 45 ezer liter gázolajat spórolna meg, nem beszélve a kibocsátásról. Erről is csináltak egy statisztikát, miszerint a növelt hatásfokkal 97 millió tonnával kevesebb széndioxid kerülne a levegőbe éves szinten 31 millió tonna üzemanyag megtakarítása mellett.
Forrás: Totalcar
08 ápr 2024

EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ 2024.06.01 10:00 Gödöllő

EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ!

 

Tisztelt Tagtársaim!

 

2024/3. egyesületi találkozó

Tervezett időpont: 2024.06.01 10:00 Gödöllő

Mezőgazdasági Eszköz- és Gépfejlődéstörténeti Szakmúzeum

Családtagok is részt vehetnek!

Írd be a naptáradba!

Részletek később!

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépfejlődéstörténeti Szakmúzeum az adott korra jellemző tudományos és technikai vívmányokat mutatja be.
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem – jogelőd Szent István Egyetem – közvetlen gyökerei az első önálló Magyar Agrártudományi Egyetem 1945-ös létesítéséig nyúlnak vissza. Az intézmény szervezete számos átszervezésen ment át. 2021. február 1-től a Szent István Egyetem jogelőd szervezetére épülő Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem államilag elismert felsőoktatási intézményként működik tovább, melynek fenntartói joga a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítványhoz került.

A Szakmúzeumot 1987-ben alapították a Gépészmérnöki Kar szervezeti egységeként, melynek célja az egész ország területén a múlt mező- és erdőgazdasági termelőeszközeinek (gépek, berendezések) felkutatása, gyűjtése azonosítása, rendszerezése, a hazai kulturális örökség részét képező mezőgazdasági technikatörténeti értékek ápolása.

A színvonalas, tudományosan megalapozott, széles körű ismeretterjesztéshez időszaki és állandó gépfejlődés-történeti kiállításokon és bemutatókon a műszaki eszközök és tárgyak eredeti rendeltetésüknek megfelelően működve, aktív módon mutatják be a kor műszaki megoldásait, a gépeket és a dolgozó ember munkakörülményeit, az élelem előállítás történetét.

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen impozáns környezetben, 10000 nm-en 6 állandó kiállítással várja a nagyközönséget.

Állandó kiállítások

Az élelemszerzés története a mindennapi élelem megszerzésének két és félmillió évét átfogó kiállítás tájékoztatást nyújt az eszközváltásokról, a technikai fejlődéséről, melynek külön érdekessége és egyedisége az eredeti technikatörténeti tárgyakból készített működtethető metszetek nagy száma, melyek valóságos képet adnak a muzeális értékű gépek működéséről, de a földművelés és állattartás kezdeteiről is, az igásállattal működtetett aratóeszközről is.
A Mezőgazdasági eszközök, gépek kialakulása, fejlődése az egyszerű eszköztől kiindulva, a ma mezőgazdasági gépekig, együtt láthatjuk a fejlődési sorokat. Az aratás fejlődéstörténete, a gabonatermesztés eszközei, gépei, az ősi függőleges tengelyű szélmalom, az önjáró mezőgazdasági gőzgép, lokomobil a 20. század elejéről, traktor az 1920-as évek végéről.
A Működő modellek és makettek bemutatója, egy-egy jelentős mezőgazdasági termelőeszköz méretarányosan kicsinyített modellje, méltóan jeleníti meg a kiállítás eredeti tárgyait, a Stock motoros eke makettje, a kőszegi-féle talajmaró 1913-ból, az állóhengeres gőzgép a 19. század első feléből, a gőzlokomotív a 19. század második feléből.
A gőzgép alkalmazása a mezőgazdaságban kiállításon nyomon követhető a természeti erőforrások – szél, víz – és az izomerő által működtetett egyszerű erőgépek után a kőszénben és más szilárd tüzelőanyagokban rejlő energia felhasználásával a gőzgépek kifejlesztése. A világ első gőzgépgyára Angliában a Boulton-Watt cég alapította 1775-ben.
Szél- és vízi energia a termelés szolgálatában, ahol megismerhetjük a víz és szélenergia technikatörténetét és egyben a megújuló energia felhasználásának történetét. Az ember a szélerőt először vitorlába fogva használta fel, a vitorlák később megjelentek a szélkerekeken, amelyekkel vízemelőket, malomköveket hajtottak meg. A vízi energia hasznosítása a mezőgazdasági termelésben a szállítások, az öntözés és terményfeldolgozás területén, vízimalmok alkalmazásában bontakozott ki a legjobban.
Technikatörténeti összefoglaló kiállítás alapvető feladatának tekinti a kor társadalmi és kulturális környezetében megjeleníteni, bemutatni a technikai fejlődés folyamatát, az agrár-technikatörténet valamennyi jelentős fejlődési fordulópontjait.
A Szakmúzeum az állandó kiállítások mellett az óvodás korcsoporttól az általános és középfokú oktatási korcsoportokat tematikus múzeumpedagógiai programokkal várja. A szakképzési intézmények és az agrár-felsőoktatási, egyetemi képzéshez kapcsolódva gyakorlati és technikatörténeti képzési és oktatási centrumaként rendszeres képzési programokat kínál.

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépfejlődéstörténeti Szakmúzeum gödöllői létesítménye Tihanyi Judit belső építész, és Halmos György vezető építész, tervei alapján 1987-ben készült el. A múzeumi funkciót maradéktalanul kielégítő, impozáns épületkomplexum tervezéséért tervezők 1990. március 15-e alkalmából a Ybl Miklós-díjban részesültek.

Gödöllő központi helyet foglal el a turisztikai látványosságok között, amit jó infrastruktúrájának, gyönyörű környezetének és a sok-sok látnivalónak köszönhet.

Ne feledd! Fontos tagjainknak a tagságod valamint a részvételed!

Gyere, tarts velünk Te is!

2024.04.08

Tisztelettel csapat társatok:                                           Czékmány József
                                                                                          + 36 30 946 4474

01 feb 2024

EMLÉKEZTETŐ – EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ 2024.02.24 08:50 FÁY

EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ!

 

Tisztelt Tagtársaim!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

2024/1. egyesületi találkozó

Tervezett időpont: 2024.02.24 08:50 FÁY
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egyesületünk az esedékes alapszabály módosítása, valamint a 2023. évi beszámoló közgyűlését, 2024.február 24-én 08:50 órai kezdettel tartja, a BUDAPEST 1095 MESTER U. 60 -62 Fáy. megszokott termében.

Határozatképtelenség esetén a vezetőség a közgyűlést változatlan napirenddel és helyszínnel 2024. február 24-én 10:00 órai időpontra ismételten összehívja.

A másodszorra összehívott közgyűlés a megjelentek létszámától függetlenül a meghirdetett napirendek tekintetében határozatképes.

Tervezett napirendi pontok:
Megnyitó: Czékmány József

1. Tájékoztató a 2023. évben elvégzett egyesületi munkáról.
2. 2023 évi pénzügyi beszámoló és annak szavazással történő elfogadása.
3. Székhely változás (1095 Budapest, Mester u. 60-62. (Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskola), valamint új, a hatályos jogszabályoknak megfelelő Alapszabály elfogadása.

Előadó: Dr. Horváth András az egyesületünk ügyvédje.

Mellékelem a szövegtervezetet, amelyhez – ha van ilyen – észrevételeket, javaslatokat lehet fűzni, ezeket az ügyvéd úrnak továbbítom.
Kérem, hogy a fenti témák fontossága miatt minél többen gyertek el, hogy meglegyen a határozatképesség!

Amennyiben a Közgyűlés nem határozatképes, a megismételt Közgyűlés – mely a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes – időpontja 2024. 03. 02. napjának 09:00 órája.

Előadók:
1. Rúzsa János Belső égésű motor elektronikai progressió mérése, technológiája az égési nyomás lefutása egy Pico-Scope segítségével.
2. Dr. Nagyszokolyai Iván
Egyre közelebb...

Elkészült az EU ajánlása (az Európai Bizottság 2023/688 ajánlása) a kompressziós gyújtású motorral felszerelt járművek időszakos műszaki vizsgálata során végzett részecskeszámmérésről. Mit hoz és visz el a mi "konyhánkról"?
Végezetül kötetlen beszélgetések, ötletek!

Az előadásokon történő részvétel természetesen feltételekhez, tagsági viszonyhoz, tagdíj befizetéséhez kötött.
Aki 2024 évben ismét a tagsághoz szeretne tartozni, kérjük jelezze vezetőségünk bármely tagjának, vagy az egyesület számlaszámára a tagdíjat (30.000ft) mihamarabb utalni szíveskedjen!
Egyesületünk által meghatározott minimum tagsági díjon felül természetesen magasabb összeggel is támogathat a csapatunk örömére.
Egyesület 11709002-20649872-00000000 (kedvezményezett neve: Dízeladagoló- és dízelmotor-javítók Szakmai Egyesülete) számú bankszámlájára.

Néha, nagy inség pillanatában, csodálatos dolgokat tudunk véghez vinni, olyan képességekről teszünk tanulságot, melyek létezéséről különben még nem is álmodunk.(Edith Nesbit)

Tarts velünk!

2024.01.31

Alapszabály tervezet

www.dizelegyesulet.hu Meghívó

Tisztelettel csapat társatok:                                           Czékmány József
                                                                                          + 36 30 946 4474

18 jan 2024

EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ 2024.02.24 08:50 FÁY

EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ!

 

Tisztelt Tagtársaim!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

2024/1. egyesületi találkozó

Tervezett időpont: 2024.02.24 09:00 FÁY
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Eljött az idő, hogy ismét találkozhassunk!

Február 24.-én Bp.-en a megszokott helyen, a FÁY iskolában!

Kérlek beneteket, hogy jegyezzétek fel a dátumot, hogy biztosan tudjatok előre tervezni a mai pörgős türelmetlen világban!

Mint minden alkalommal, most is érdekes előadásokkal és fontos napirendi pontokkal készülünk számotokra.

Az előadóink sorrendje még szervezés alatt, de biztosan nagyon hasznos információkkal gazdagon zárhatjuk majd a találkozót. A 2024-évben is célszerű lenne a megszokott, megszavazott tagsági díjat mihamarabb elutalni a szokásos módon az alább megjelölt címre!

11709002-20649872-00000000 (kedvezményezett neve: Dízeladagoló- és dízelmotor-javítók Szakmai Egyesülete) számú bankszámlájára.

Egyesületünk éves lehetőségeit csak úgy tudjuk tervezni, ha rendelkezni fogunk a kereteink ismeretével.

2024 éves terveink:

  1. Febr. Bp. Fáy
  2. Cég, váll. látogatása
  3. Cég, váll látogatása
  4. Nov. utolsó szombat Bp. Fáy

Köszönet nektek abban, hogy a sikeresen növelt tagi létszám, valamint nyereségesen zárt 2023-as év családias egyesülete 2024-ben, még nagyobb lehetőségeket, kapukat tárt részünkre!

Ne feledd! Fontos tagjainknak a tagságod valamint a részvételed!

Gyere, tarts velünk Te is!

2024.01.18

www.dizelegyesulet.hu Meghívó

Tisztelettel csapat társatok:                                           Czékmány József
                                                                                          + 36 30 946 4474

18 nov 2023

EMLÉKEZTETŐ – EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ 2023.11.25 08:50 FÁY

EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ!

Tisztelt Résztvevők és Tagtársaim!

 

Eljön az idő, hogy ismét találkozzunk!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tervezett időpont: 2023.11.25 09:00 FÁY
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mint minden alkalommal, most is érdekes előadásokkal és fontos napirendi pontokkal készülünk számotokra.
A program 

 Kezdés: 08:50

Tervezett napirendi pontok:

megnyitó: Czékmány József

09:40  Szalai László tanár úr

,,A dízel technika kezdetei’’ című előadása

10:25 kávé szünet

10:35 Czékmány József  egy picit a honlapunkról

Meglepetés: oklevelek, díjak átadása

10:50   Ruzsa János

  „ EA211-es típusú (benzines!) VW.  motor érdekességek”            

12:15 kávé szünet

12:25  dr. Nagyszokolyai Iván

,,A Mazda CX-60 Diesel, a dízelmotor konstrukció hattyúdala!

  1. Nagyszokolyai Iván vendégül hívta Kincses István urat, aki Mazdákkal töltötte az életét és nem csak Wankelekkel, hogy beszéljen a korábbi Mazda dízelről, a Skyactiv változatról.

Az előadásának címe: "Néhány gondolat Mazda Skyactiv dízelmotorok javításáról"

Ne feledd! Fontos a tagságod valamint a részvételed! Gyertek!

A 2023 évben elutalt 2024 tagdíj összege még az idei évben költségként elszámolható !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Azon tagjaink, akik elfeledték egyesület számlaszámára a tagdíjat (30.000 Ft) mihamarabb utalni szíveskedjen!

Egyesületünk működése, működtetése kiadásokkal jár. Kérlek beneteket ne hagyjuk, hogy szuper kis csapatunk pénzügyi okok miatt működés képtelenné váljon!

Egyesületünk tagdíjon kívüli támogatása a mindenkori jogszabályoknak megfelelően lehetséges és költségként elszámolható!

Egyesület 11709002-20649872-00000000 (kedvezményezett neve: Dízeladagoló- és dízelmotor-javítók Szakmai Egyesülete) számú bankszámlájára.

Külön köszönet azoknak, akik már sikeresen elutalták támogatásukat, tagdíjaikat!

Ha szereted azt, amit csinálsz, akkor egyetlen napot sem kell dolgoznod az életben.

,,Viola Shipman’’

Gyere, tarts velünk Te is!

2023.11.06

www.dizelegyesulet.hu Meghívó

Tisztelettel:

Czékmány József
+ 36 30 946 4474

06 nov 2023

EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ 2023.11.25 09:00 FÁY

EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ!

Tisztelt Résztvevők és Tagtársaim!

 

Eljön az idő, hogy ismét találkozzunk!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tervezett időpont: 2023.11.25 09:00 FÁY
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mint minden alkalommal, most is érdekes előadásokkal és fontos napirendi pontokkal készülünk számotokra.
A program 

 Kezdés: 08:50

Tervezett napirendi pontok:

megnyitó: Czékmány József

09:40  Szalai László tanár úr

,,A dízel technika kezdetei’’ című előadása

10:25 kávé szünet

10:35 Czékmány József  egy picit a honlapunkról

Meglepetés: oklevelek, díjak átadása

10:50   Ruzsa János

  „ EA211-es típusú (benzines!) VW.  motor érdekességek”            

12:15 kávé szünet

12:25  dr. Nagyszokolyai Iván

,,A Mazda CX-60 Diesel, a dízelmotor konstrukció hattyúdala!

  1. Nagyszokolyai Iván vendégül hívta Kincses István urat, aki Mazdákkal töltötte az életét és nem csak Wankelekkel, hogy beszéljen a korábbi Mazda dízelről, a Skyactiv változatról.

Az előadásának címe: "Néhány gondolat Mazda Skyactiv dízelmotorok javításáról"

Ne feledd! Fontos a tagságod valamint a részvételed! Gyertek!

A 2023 évben elutalt 2024 tagdíj összege még az idei évben költségként elszámolható !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Azon tagjaink, akik elfeledték egyesület számlaszámára a tagdíjat (30.000 Ft) mihamarabb utalni szíveskedjen!

Egyesületünk működése, működtetése kiadásokkal jár. Kérlek beneteket ne hagyjuk, hogy szuper kis csapatunk pénzügyi okok miatt működés képtelenné váljon!

Egyesületünk tagdíjon kívüli támogatása a mindenkori jogszabályoknak megfelelően lehetséges és költségként elszámolható!

Egyesület 11709002-20649872-00000000 (kedvezményezett neve: Dízeladagoló- és dízelmotor-javítók Szakmai Egyesülete) számú bankszámlájára.

Külön köszönet azoknak, akik már sikeresen elutalták támogatásukat, tagdíjaikat!

Ha szereted azt, amit csinálsz, akkor egyetlen napot sem kell dolgoznod az életben.

,,Viola Shipman’’

Gyere, tarts velünk Te is!

2023.11.06

www.dizelegyesulet.hu Meghívó

Tisztelettel:

Czékmány József
+ 36 30 946 4474

07 Sze 2023

Egyesületi találkozó – Bócsa – 2023.10.07.-én

EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ!

Tisztelt Tagtársaim!

Kiskopárdi Lajos jóvoltából lehetőséget kaptunk, hogy következő csapat építő találkozónkat:

Október 7.-én, 10 órai kezdettel Bócsa, Arany János utca 12. cím alatt tartsuk.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kibővített információ a szálláslehetőséggel
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dóra Kávézó és Panzió
6235 Bócsa, Kecskeméti u. 10
tel: 06 30 269 7830 Bányászi Andrea

Ezen a telefonszámon lehet a foglalásokat igényelni.
A szallas.hu- n is lehet, de úgy többet kell fizetni, tehát nem érdemes, viszont a panziót meglehet nézni. 8 szoba van ebből 2 háromágyas és 6 két ágyas. Minden szobában franciaágy van, a háromágyasban plusz egy ágy. Igényes szép panzió. A kávézó nem működik, de közvetlen mellette van a Flóra vendéglő és Reál ABC valamint az MBH Bank az 54 sz. főút mentén található.
18 férőhely van a panzióban. Ha többre lenne szükség akkor még tudunk ajánlani más lehetőségeket is.
A foglalást minél hamarabb kellene jelezni, hogy biztos legyen hely. A kétágyas szoba egy éjszakára 18.000,- Ft ha a fenti  telefonszámon foglalják.
Várunk mindenkit szeretettel!
Üdv.! Kiskopárdi Lajos
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Látogatást ígértem Lajosnak, mielőtt meghirdettük rendezvényünket.

Érkezésünk pillanatában már nyílt is a kapu. Igazán vendégszerető felesége azonnal beszélgetésbe kezdett nejemmel, hiszen ránk, már nem lehetett számítani az izgalom hevében. A műhely körültekintésének végeztével nyílott is a nagykapu, ahol az igazi veterán traktorok kerültek elő. Lajos élménnyel lendült bele a történetek mesélésébe, miközben kezdődött az izzítás. Láttam a gépek közelítési, indítási izgalmát kezében a gépronggyal.

Jött a kiáltás: INDÍTOK! A traktor azonnal csodálatosan indult, mire tagtársunk széles mosolya adta át a gépek iránti szeretetet. A pörgő hűtő ventillátor lobogtatni kezdte ősz haját, miközben kis veríték gördült homlokán, mit ismét gépronggyal törölt át. Erős, kérges tenyere, olajfoltos homloka, széttárt keze, igen, Ő az igazi szakember, ki bizonyitani tudja, hogy a szakmát szeretni lehet, szeretni kell!

Nagyon hamar ránk sötétedet a traktorok vezetése, valamint a gépek ujjá születési történetének mesélése, bemutatása közben!

Vendégszerető felesége igencsak kitett magáért, hiszen nagyon finom vacsorát készített számunkra, minek nem tudtunk ellenállni.

Lajos tagtársunk egy rendezvényre hívja tagjaink valamint azok családtagjait.

Kérlek beneteket jelezzétek részvételi szándékot, hogy házigazdánk készülni tudjon a báránypörkölt és a megfelelő csapoltsör mennyiségével!

Jelentkezni a +36 30 9-464-474 Kizárólag SMS formátumban Név 1-2-3 fő stb.

Igény szerinti szállás lehetőségekről későbbi levelünkben tájékoztatást küldünk!

Higgyétek el, ezt nem szabad kihagyni!

Lajos a részvételi díjakra nem tart igényt viszont azt találtuk ki a vezetőséggel, hogy ezt nem finanszírozhatja egyedül. A rendezvényen  kiállítunk egy dobozt a

/Kiskopárdi Dutrák építését támogatók adománya/ címszóval a fogyasztás ellenében kérnénk mindenkit némi hozzájárulással!

Azon tagjaink, akik elfeledték egyesület számlaszámára a tagdíjat (30.000 Ft) mihamarabb utalni szíveskedjen!

Egyesületünk működése, működtetése kiadásokkal jár. Kérlek beneteket ne hagyjuk, hogy szuper kis csapatunk pénzügyi okok miatt működés képtelenné váljon!

Egyesületünk tagdíjon kívüli támogatása a mindenkori jogszabályoknak megfelelően lehetséges és költségként elszámolható!

Egyesület 11709002-20649872-00000000 (kedvezményezett neve: Dízeladagoló- és dízelmotor-javítók Szakmai Egyesülete) számú bankszámlájára.

Külön köszönet azoknak, akik már sikeresen elutalták támogatásukat, tagdíjaikat!

 

Ha szereted azt, amit csinálsz, akkor egyetlen napot sem kell dolgoznod az életben.

,,Viola Shipman’’

 

Tisztelettel:                                                                                           Czékmány József

11 jún 2023

Sikeres találkozó 2023.05.20 Üllő AUTONET Kft.

EGYESÜLETI ÖSSZEFOGLALÓ!

Tisztelt Résztvevők és Tagtársaim!

2023/2 egyesületi találkozó!

 

Egyesületi találkozónk az AUTONET Kft. központjában sikeresnek mondható, hiszen a kiállítók sok ötlettel, újabb és újabb technikával, technológiával leptek meg bennünket!

A mai modern mechanikai, elektronikai beavatkozók felügyelete, mérése, illesztése nem lenne lehetséges a gyártók által megalkotott eszközök, programok nélkül!

Alkatrészek gyártói adtak felvilágosítást a lehetőségekről, alkalmazásokról valamint miért érdemes a magas minőségű alkatrészeket, garázsipari eszközöket használni.

Találkozónk hatalmas sikerrel kezdődött Dr. Nagyszokolyai Iván kvíz kérdés sorával! A nevető résztvevőket vitte magával a szakma izgalmas kérdései valamint az AUTONET kft által felajánlott igen értékes nyereményei. Nyereményeket az autónet részéről Wagner Richard a Swiss Automotive Group AG üzletfejlesztési vezetője adta át. /lásd melléklet/

Az RB-hu jóvoltából Kecskeméti László mutatta be a legújabb injektor vizsgáló próbapadokat valamint azok vizsgálati lehetőségek sokaságát.

Végül Kereszty Balázs mutatott pár percben némi ismertetőt, hogy miért is érdemes egyesületünk tagjai közé tartozni, valamint izgalmas váratlan videó összefoglalót vetített le az előző időszakban történt rendezvények egyvelegéről. A résztvevők hangos nevetéssel, vicces kommentekkel vettek részt a felcsigázott hangulatos beszélgetések sokaságában.

Levelünk végén lévő mellékletbe fényképeket csatoltunk rendezvényünkről!

Tisztelettel:                                                                                                                   Czékmány József

+ 36 30 946 4474

 

26 ápr 2023

Dízel Egyesület szakmai nap 2023.05.20 11:15, Üllő

EGYESÜLETI TALÁLKOZÓ!

Tisztelt Résztvevők és Tagtársaim!

Az Autonet jóvoltából lehetőséget kaptunk arra, hogy újra találkozhassunk egymással az általuk megrendezett kiállításon - május 20.-án.

Időpont: 2023.05.20
Helyszín: Üllő, Maglódi út 46, 2225 Magyarország ( Autonet Kft - Üllő )
Kezdés: 11:15

A megrendezésre kerülő találkozó nyitott, tehát bárki részt vehet az előadásokon, ahol egy meglepetés játékkal is készültünk részetekre!

Kvíz játékunk ötletgazdája és kérdéssorának összeállítója: Dr. Nagyszokolyai Iván

A játékban résztvevők izgalmas, értékes nyereménnyel távozhatnak az AUTONET támogatásával.

Napirendi pontok:
1. Megnyitó - Czékmány József ( 11:15 )
2. Kvízjáték – Dr. Nagyszokolyai Iván
3. DCI 200 Injektor vizsgáló próbapad bemutató - Kecskeméti László ( Bosch képviseletében )
4. Miért éri meg az egyesületünk tagjai közé tartozni? - Kereszty Balázs
5. Kvízjáték eredményhirdetés

Kvízjáték nyereményei:
2db Nyomatékkulcs

2db Légkulcs

2db Dugókulcs készlet

Az előadás után kötetlen beszélgetés, kiállítói standok látogatásának folytatása.

Aki 2023 évben ismét a tagsághoz szeretne tartozni, kérjük jelezze vezetőségünk bármely tagjának, vagy az egyesület számlaszámára a tagdíjat (30.000ft) utalni szíveskedjen!
Számlaszám: 11709002-20649872-00000000
Kedvezményezett neve: Dízeladagoló- és dízelmotor-javítók Szakmai Egyesülete

Az eseményen nem a tárgyi nyeremény, hanem a megszerezhető információ és tudás a fontos, mivel gazdagabban távozhatsz!

Gyere, tarts velünk Te is!

Tisztelettel:                                                                                                                   Czékmány József
+ 36 30 946 4474

 

Mindenkit szeretettel várunk rendezvényünk alkalmából!
Ne feledd! Fontos a tagságod valamint a részvételed! Gyertek!

Budapest, 2023-04-26

Üdvözlettel: Czékmány József

error: Védett tartalom !!